Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Ďobáčky jsou rostlinné nudličky s vysokým obsahem živin a jsou ideální 100% rostlinnou náhradou masa. Jsou pikantní chuťovkou vhodnou do studené i teplé kuchyně. Můžete je podávat třeba s listovými koláčky.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,41 g |
Tuky | 23,23 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 8,95 g |
Postup přípravy
Pečeme asi 20 minut.
Zveřejněno 29. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlW2
Moje poznámka
Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlW2
Nejnovější recepty
Pečený holandský řízek
Přidáno před 10 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík v marinádě
Kaatrin před 10 minutami
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Petulice před 11 minutami
Špízy s marinovaným masem
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
Petule123 před 1 hodinou
Větrníky - habáni
wimra před 2 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 3 hodinami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 13 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 13 hodinami
Suroviny:
ďobáčky,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
těsto listové,
cibule,
olej,
cuketa,
paprika,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
sýr nastrouhaný,
máslo
Komentáře (1)