Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát s citronovým pepřem

Maso z candáta je šťavnaté a měkké, což ocení každý milovník rybích delikates. Takto okořeněné filety nabízí kombinaci lahodně grilovaného candáta s výraznou citrusovou pikantností citronového pepře.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

11. 3. 2024 02:44

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 399 kJ / 334 kcal
Bílkoviny74,80 g
Tuky3,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy1,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

varimebeztuku.blogspot.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 3. 2024 15:50

:-)<3:yes::yes: jednoduché a výborné :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: candát, pepř citronový, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Candát s citronovým pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYkGQ