Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Krůtí maso patří mezi zástupce jemného masa, které nepotřebuje dlouhou dobu úpravy. Prsní řízky naložíme do jogurtu, necháme přes noc zkřehnou a poté je na drobné kousky balíme do šunky a restujeme. Doplníme je smetanovou omáčkou se špenátem a žampiony.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,71 g |
| Tuky | 70,29 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 272 mg |
| Sodík | 3,90 g |
| Sůl | 9,66 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX5
Moje poznámka
Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX5
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 2 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 20 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 21 minutami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 47 minutami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 1 hodinou
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 2 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 2 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 9 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 10 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
maso,
jogurt bílý,
ghee,
slanina farmářská,
šunka schwarzwaldská,
žampióny,
špenát čerstvý,
vývar masový,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
smetana
Komentáře (3)