Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Krůtí maso patří mezi zástupce jemného masa, které nepotřebuje dlouhou dobu úpravy. Prsní řízky naložíme do jogurtu, necháme přes noc zkřehnou a poté je na drobné kousky balíme do šunky a restujeme. Doplníme je smetanovou omáčkou se špenátem a žampiony.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,71 g |
Tuky | 70,29 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,66 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX5
Moje poznámka
Krůtí kousky ve smetaně se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoX5
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 49 minutami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 52 minutami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 1 hodinou
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 2 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 3 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 4 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 5 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 5 hodinami
Suroviny:
maso,
jogurt bílý,
ghee,
slanina farmářská,
šunka schwarzwaldská,
žampióny,
špenát čerstvý,
vývar masový,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
smetana
Komentáře (3)