Vegetariánské rizoto na ghí
Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný recept zvládne i začátečník a pochutnají si i ti, kteří obvykle preferují maso.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 416 kJ / 1 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,59 g |
| Tuky | 33,51 g |
| Vláknina | 10,53 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 222,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské rizoto na ghí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYWW
Moje poznámka
Vegetariánské rizoto na ghí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYWW
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 12 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 13 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 21 minutami
Indický Naan chléb
Vinka před 38 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 3 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 3 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 3 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
rýže,
bylinky,
máslo bylinkové,
tymián,
pepř černý,
koření nové koření,
sůl,
bujón zeleninový,
voda,
sýr tavený,
ghee,
paprika čerstvá červená,
pórek,
mrkev,
cuketa,
hrášek,
kukuřice,
koření na grilovanou zeleninu,
bujón zeleninový,
ghee,
pepř mletý,
sýr gouda,
Komentáře (1)