Pečená podzimní zelenina
Během pečení získá zelenina úžasnou intenzivní chuť, navíc ji připravíme skoro bez práce. Zeleninu stačí očistit, nakrájet a péci potřenou olivovým olejem. Chutná skvěle samostatně, jen s jogurtovým dipem, nebo ji podáváme jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Moje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 32 minutami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 19 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka s vínem
magdalenka před 30 minutami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 37 minutami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 38 minutami
Holeček - brambory se zelím - pro gmptop (Miloška) na přání
magdalenka před 49 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 52 minutami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 1 hodinou
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 1 hodinou
Trubičky
Eva1mamina před 1 hodinou
Špenát se smetanou
magdalenka před 1 hodinou
Škvarky z trouby
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
mrkev,
petržel,
řepa červená,
brambory,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.