Pečená podzimní zelenina
Během pečení získá zelenina úžasnou intenzivní chuť, navíc ji připravíme skoro bez práce. Zeleninu stačí očistit, nakrájet a péci potřenou olivovým olejem. Chutná skvěle samostatně, jen s jogurtovým dipem, nebo ji podáváme jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Moje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 12 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 13 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 2 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 2 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 2 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 3 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 4 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 5 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 7 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 7 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
řepa červená,
brambory,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.