Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 19 minutami
Jednoduchá roláda
Fikina před 21 minutami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 55 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 3 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 3 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 3 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 4 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (117)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala
hotovo
už se těším,až zakrojím
přidávám 44.bod a foto
P.S.pracovala za mě pekárnička
Přidávám fotku a samozřejmě bodík
Cathleen, moc děkuji za pomoc
Poslala jsem obrázky a ten jeden bodík je samozřejmý
Kdybyste někdo chtěl připravovat těsto v pekárně - nastavte program na nudlové těsto, vložte suroviny v pořadí tekuté - sypké a po uhnětení (15 minut) nechte těsto kynout hodinu v míse, přikryté utěrkou. Poté postupujte podle receptu...