Krkonošské holubky
Plněné kapustové listy, takzvané holubky, nemusí mít pouze náplň z masa. Listy můžete naplnit restovanými čerstvými houbami s rýží. Tento velice chutný a bezmasý pokrm podáváme s vařenou rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Moje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 55 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
listy kapustové,
houby čerstvé,
rýže,
cibule,
paprika čerstvá červená,
vejce,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mouka hladká
Komentáře (5)