Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Křehké maso plné chuti, připravené téměř bez práce! Jehněčí na česneku v pomalém hrnci je lahůdka, která vyniká šťavnatostí a jemnou česnekovou vůní. Pomalu tažené maso se doslova rozpadá na jazyku a dokonale se hodí ke knedlíkům, bramborám nebo rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Moje poznámka
Jehněčí na česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82XYj
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 18 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 19 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 34 minutami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 41 minutami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 42 minutami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 48 minutami
Zapečený chřest
Leren před 51 minutami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 1 hodinou
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
Leren před 1 hodinou
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
majoránka sušená,
šalvěj,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)