Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Křehký a šťavnatý plátek hovězího masa se smetanovou omáčkou je to pravé jídlo pro sváteční oběd. Omáčku zvýrazníme sardelovou pastou a přidáme do ní i kapary, které jí dodají šmrnc.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Moje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 1 hodinou
Hrnková bábovka
lunav1 před 3 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 13 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 14 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 16 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 17 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 17 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 17 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 17 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pasta sardelová,
smetana,
kapary
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.