Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Křehký a šťavnatý plátek hovězího masa se smetanovou omáčkou je to pravé jídlo pro sváteční oběd. Omáčku zvýrazníme sardelovou pastou a přidáme do ní i kapary, které jí dodají šmrnc.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Moje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 7 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pasta sardelová,
smetana,
kapary
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.