Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Křehký a šťavnatý plátek hovězího masa se smetanovou omáčkou je to pravé jídlo pro sváteční oběd. Omáčku zvýrazníme sardelovou pastou a přidáme do ní i kapary, které jí dodají šmrnc.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Moje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 8 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 1 hodinou
Citronové tartaletky
Routeu před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 3 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 3 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 4 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pasta sardelová,
smetana,
kapary
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.