Pažitková pomazánka
K jarním dnům patří čerstvé zelené bylinky. Jednou z těch v kuchyni nejpoužívanějších je bezesporu pažitka, typická svojí jemně pikantní chutí. Vychutnejte si tvarohovou pažitkovou pomazánku, namazanou na čerstvé ciabattě.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Moje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 8 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 9 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 7 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 8 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 10 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 11 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 14 hodinami
Suroviny:
tvaroh měkký,
sýr kozí,
mléko,
máslo,
sůl,
pažitka,
ciabatta
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.