Pažitková pomazánka
K jarním dnům patří čerstvé zelené bylinky. Jednou z těch v kuchyni nejpoužívanějších je bezesporu pažitka, typická svojí jemně pikantní chutí. Vychutnejte si tvarohovou pažitkovou pomazánku, namazanou na čerstvé ciabattě.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Moje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 5 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 16 minutami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 15 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 15 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 15 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 18 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 18 hodinami
Suroviny:
tvaroh měkký,
sýr kozí,
mléko,
máslo,
sůl,
pažitka,
ciabatta
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.