Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 769 kJ / 2 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,80 g |
Tuky | 66,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,38 g |
Sacharidy | 403,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farfalle s kapustou a šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROOL
Moje poznámka
Farfalle s kapustou a šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROOL
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s pomazánkovým máslem,
co je farfalle,
farfalle,
recepty na aspikové výrobky,
kapusta recepty,
farfalle se smetanou a šunkou,
farfalle recept,
recepty z kapusty,
sunkova farfale,
farfalle, penne,
farfalle se šunkou a smetanou,
farfalle smícháme se směsí,
penne farfalle,
co jsou farfale,
penne s kapustou,
farfalle s,
pečené brambory s pomazánkovým máslem,
recepty na těstoviny s kapustou,
šunkové farfale,
spaříme kapustu
Suroviny:
kapusta,
těstoviny,
šunka vepřová,
cibulka jarní,
semínka dýňová,
pomazánkové máslo,
mléko,
sýr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.