Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,00 g |
Tuky | 37,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Moje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
růžičkový kel,
eintopf,
řůžičková kapusta,
kelové kapusticky,
ruzickovy kel recept,
eintopf recept,
růžičkový kel recepty,
super nákladané kapie,
recepty růžičková kapusta,klobása,
recepty polévka růžičkový kel,
recepty na eintopf,
recept na kel s s klobásou,
aintopf z kapustiček,
eintopf s ruzickovou kapustou,
eintopf recepty,
masel topf,
recept ružickovy kel,
kel eintopf,
recept na ružičkový kel,
růžičková kapusta eintopf
Suroviny:
kapusta růžičková,
brambory,
klobása uzená,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
bujón,
maggi,
máslo
Komentáře (12)
S klobáskou jsem přidala trochu nakrájené opečené
anglické slaniny a bujon ani žádné jiné polévkové koření
jsem nepřidávala. Přesto je výborná a pikantní.
Uvidím co na to řekne manžel,až přijde z práce...
Voľakde som čítala, že treba ružičky na cca 3 min hodiť do vody, zliať vodu, potom variť ďalej, že potom nie sú nahorklé...viete o tom niečo? (sú vlastne nahorklé?)