Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kořeněné svařené víno

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2009 23:50

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 013 kJ / 2 154 kcal
Bílkoviny12,09 g
Tuky5,91 g
Vláknina33,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy268,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

24. 11. 2016 14:58

Místo vody používám pomerančovou šťávu a místo brandy dávám třtinový rum a likér Cointreau ;-)

rebeka rebeka

29. 1. 2011 10:17

tahle krása:-8:-Kna mě koukla z náhodných...téééda:-Ořeknu ti,milá Eli,ač v procesu(pracovním)dala bych si hned;-):yes::-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 11. 2010 15:48

Tak teď bych si dala sklenku svařáku podle Eliz:-p:-Kpočasí k tomu úplně vybízí.:-p;-):yes:+1

Lusinda79

22. 12. 2009 22:11

Přidala jsem foto, moc dobré...pouze doporučuji jen jednu sklenku;-)Cukru jsem dala jen dvě lžíce.plus:yes:

Jikotka Jikotka

20. 12. 2009 12:00

Jsem sice 99%abstinent,nic mi to neříká,ale fotky jsou 100 %...:yes::yes::yes::-K

Eliza Eliza

20. 12. 2009 11:14

Moc děkuji za pochvaly...:-K:-K Opravdu moc.

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 12. 2009 09:29

Eliz, fotky jsou opravdu nádherné. Pokud bych recept vyzkoušela, tak nevám, jestli bych pak vůbec viděla:-D Ale už jak to čtu, tak vím, že to bude :yes::-)

maris maris

20. 12. 2009 09:24

Elizo - :-p, krásné fotky:yes:

Iljusa Iljusa

20. 12. 2009 09:21

:-p:yes:

džango

20. 12. 2009 08:17

a u nás se do svařeného vína strká :-O rozpálený hřebík na kamnech - dříve se tam dával rozpálený pohrabáč - a neptejte se mě proč :-( - je to tradice

pipre pipre

20. 12. 2009 00:39

Hmm, tak to musí být voňavá síla:yes:6

spagetka spagetka

20. 12. 2009 00:12

:-pEliz a víš co ještě já dávám - kousínek kardamomu, jinak taky tak, včera jsme měli :-p:-p:-p:yes::yes:

thomassinno thomassinno

20. 12. 2009 00:11

Nádhera - super ingredience ... posílám bodík a ukládám k vyzkoušení:yes:

drahulin drahulin

20. 12. 2009 00:10

Eli, hned bych si dala.;-)

jana73

20. 12. 2009 00:05

Eli:yes:ted jsem se vratila z venku a to by teda opravdu bodlo. Posílam bod:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svarene vino koření do svařeného vína svarene vino recept příprava svařeného vína vánoční svařák recept na svařené víno svařák recept koření do svařáku vánoční svařák recept recept svařené víno jak připravit svařené víno svarák recepty recept na vánoční svařák recept na svařák jak připravit svařák svařak koření svařené víno s badyaném svařene vino bile vánoční svařené víno svarene vino foto

Suroviny: víno červené, brandy, voda, pomeranče, citron, koření hřebíček, badyán, skořice celá, ořech muškátový strouhaný, zázvor sušený, cukr

TopRecepty.cz

Kořeněné svařené víno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91yB