Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánočka s mandlemi a rozinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 12. 2009 16:22

Suroviny

Porce: 1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 043 kJ / 3 356 kcal
Bílkoviny71,35 g
Tuky104,13 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 842 mg
Sodík 856 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy523,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kaca

1. 1. 2012 13:10

Jako uplny zacatecnik bych mela dotaz - na kolik stupnu ji pecete? Po jak dlouhe dobe a na kolik teplotu stahnout? A na jake mrizce odspodu? Dekuji za zodpovezeni. Tesim se, ze tu Vasi vyzkousim! ;-)

Pudink

25. 10. 2011 16:22

Vážně má ¨vánočka pořád takto dlouho kynout?:-O Nikdy jsem ji ještě nedělala,ale je to takové zvláštní:-D

zizala zizala (moderátorka)

22. 12. 2010 15:52

:-))Cathleen: tak to jsem netušila, díky, jsem zase o něco chytřejší;-) Adéle se omlouvám:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 12. 2010 11:01

:-))Musím oponovat - to, že je ve vánočce voda a ne mléko, opravdu na chuti poznat není;-) - mám vyzkoušeno. A i ve všech starších pekárenských receptech vodu používají.......záleží tak na každém, čím své pečivo chce zadělat.
Ale vánočka z vody opravdu jako rohlík nechutná:-D

zizala zizala (moderátorka)

22. 12. 2010 10:53

Lenulka: koupená je šizenější, je tam málo tuku. Tukem se těsto stává hutnějším.
Adéla: do vánočky bych vodu nikdy nedala, to pak není vánočka ale rohlík:-O

Adéla

22. 12. 2010 06:46

Vánočka je hutnější, protože je z mléka a polohrubé mouky. Lepší je hladká mouka a voda. Viz jiný recept :-(

lenullka

19. 12. 2010 21:58

Vypadá krásně, ale ráda bych se zeptala jestli je nadýchaná nebo taková těžšší. Dělám chutově doborou ale je těžší. neříkám aby byla přímo nadýchaná jako se koupí v krámu, ale přeci jen. Nebíte čím to může být?

hradska

10. 12. 2010 19:07

A povedla se! Pridavam bodik a foto! :-8

Dádule

8. 12. 2010 22:41

U nás vydrží tak 2 dny,pak je zbaštěno.:-D:-D:-DJinak peču vánočku 23.12.;-)

hradska

8. 12. 2010 14:15

Mohu se zeptat, vanocku pecete i s tema spejlama, nebo je pred pecenim vytahnete? Zitra ji zkusim upect, tak jsem zvedava jak to zvladnu... Jak dlouho vanocka pak vydrzi?:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 12. 2009 01:08

new dawn to je dobře, žes měla půlku!! Je fajn vidět takové dobrůtky na řezu;-) Já bych holka musela to pletení mít před sebou, jinak jsem děsné tele:-)):-D

new dawn

27. 12. 2009 00:41

Copak krásná, ale než jsem stihla udělat fotku, tak jí byla necelá půlka... Ten předpis jsem psala dost podrobně, aby to zvládl i začátečník ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 12. 2009 20:12

new dawn vždy ocením vánočku tak krásně zapletenou;-):yes::yes:

Marybar

26. 12. 2009 19:24

Krásná :-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nadýchaná vánočka recept pletení vánočky z osmi nadýchaná vánočka vánočka s mandlemi předpis na vánočku pletení vánočky z osmi pramenů vánočka z osmi pramenů vánočka recept nadýchaná vánočka z kvásku recept vánočka ze sedmi pramenů vánočka s rozinkami vánočka s mandlemi a rozinkami pletení vánočky z 8 pramenů vánočka z 8 dílů pletení vánočky z 8 dílů vánočka s rozinkami a s mandlemi jak dlouho vydrží vánočka pletení vánočky ze sedmi pramenů vánočka z 8 pramenů jak uplést vánočku z osmi pramenů

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, sůl, kůra citronová, cukr vanilkový, droždí, mléko, žloutek, máslo, rozinky, mandle, vejce

TopRecepty.cz

Vánočka s mandlemi a rozinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WPP