Polévka z houbiček
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě zachutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 608 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,64 g |
Tuky | 16,68 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Moje poznámka
Polévka z houbiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYnR
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka z naloženého chřestu,
erika čápová,
linecké houbičky,
houbyčky,
tenké houbicky,
jak uvařit houbičky,
houbyčky nebo houbičky,
houbyčky recepty,
houbičky vývar,
"erika čápová",
erika čápová-recepty,
staročeská hosa recept
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
chřest,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)