Myslivecký guláš
Myslivecký guláš je syté a výrazně kořeněné jídlo, které voní lesem, divočinou a poctivou domácí kuchyní. Připravuje se nejčastěji ze zvěřiny, jako je srnčí, kančí nebo jelení maso. Ideální pokrm na chladné dny, který zasytí a zahřeje.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Myslivecký guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxgr
Moje poznámka
Myslivecký guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxgr
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
kančí guláš recept,
srnčí guláš myslivecky,
gulas z divociny,
kančí guláš naložení,
naložení masa na guláš,
jak naložit maso na guláš,
nejlepsi kanci gulas,
guláš z králíka,
myslivecký srnčí guláš,
naložení divočiny,
srnci gulas po myslivecku,
kančí guláš,
myslivecké recepty,
srnčí guláš recept,
nejlepší srnčí guláš,
naložené maso na guláš,
gulas,
guláš z kance,
marináda na kanči maso,
naložení kančího masa na gulas
Suroviny:
maso srnčí,
sádlo,
slanina,
cibule,
cukr krupice,
česnek,
pepř celý,
kmín celý,
koření nové koření,
jalovec,
tymián,
bobkový list,
majoránka,
paprika sušená sladká,
chilli paprika čerstvá,
kečup sladký,
hořčice,
houby čerstvé,
okurky sterilované,
kůra citronová
Komentáře (19)
Bezva recept