Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švej - žužu

Vyzkoušejte tyto marinované řízky inspirované čínskou kuchyní. Přestože s původním receptem Šuej-ču-žou nemají příliš společného, na křehkých řízcích si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

17. 1. 2010 14:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 743 kJ / 417 kcal
Bílkoviny27,28 g
Tuky22,93 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,63 g
Sacharidy24,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K jídlu se hodí tatarka z kysané smetany, na kterou zde mám recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Filimonow

18. 4. 2020 19:51

:-(( Ze ....? Tohle nemyslite vazne, ze neee ????? ;-(:-(:-?:-!

hosta hosta

23. 3. 2017 00:11

Simona Skolakova: Simčo - už jsem ten komentář Vladimíra Vladimíroviče smazala, zřejmě si spletl Toprecepty s kanalizační stokou

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 3. 2017 22:22

Netušila jsem kam až může člověk klesnout8-(můžete mít výtku,ale aby vás rozhodil recept,tak,že budete jako dlaždič to se tady nestávalo.Jsem zhrzená kam to vše až došlo:no:A vy se styďte!!!!!!

Ívy

28. 8. 2012 17:29

Což o to, bude to určitě dobré, ale se šuej to nemá nic společného. Bylo by vhodné to nazvat nějak jinak, je to těžce matoucí.

Iwakk Iwakk

8. 8. 2010 10:34

To vypadá dobře, hned se mi zbíhají sliny, to musím vyzkoušet :yes:

cardanka

19. 1. 2010 10:38

Super:-pukládám k vyzkoušení a letí 9.bodík:yes:;-)

marunda marunda

17. 1. 2010 20:47

samouk, necháme to tak jak to je. Líp se to čte:-! Ale děkuju za poučení, aspoň jsem zase o něco chytřejší. :yes:

bara.it bara.it

17. 1. 2010 19:50

Kure v marinade muzu na jakykoliv zpusob:yes:8:yes:

samouk

17. 1. 2010 18:09

Magdalenko - teď se červenám a začnu si o sobě moc myslet.Dík.:-D

samouk

17. 1. 2010 18:07

Marundo - recept vypadá dobře a také tak bude chutnat.Bezva fotky.
Ale název je počeštěná čínština. Původně shui-zhu-rou (v české výslovnosti „švej-žu-žu“).Je to složenina slov voda,vařit,maso. Já bych to přejmenoval.Ale nic ve zlém.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2010 17:49

Petro, i ode mne plusík!!;-):yes:

Lusinda79

17. 1. 2010 17:25

Marundo-já dávám jedničku, protože znám a dělám:-*Magdalenka to řekla i za mě.

magdalenka magdalenka

17. 1. 2010 17:06

Marundičko, receptík je tu určite viackrát s malými obmenami, je značne rozšírený a obľúbený v našich krajoch...

A samouk hovorí vždy jasne, k veci, má nadhľad, nie je vulgárny a zásadne OSOBNE neútočí. Na rozdiel od niektorých...
Autorke receptu sa ospravedlňujem, že pod jej receptom som si dovolila viesť reči "mimo mísu".

marunda marunda

17. 1. 2010 16:56

ne není to čínské jídlo. Znám to z dětství, dělávala nám to mamka a strašně nám to vždy chutnalo. Tak se vám chci taky pochlubit a přidat receptík.

Lusinda79

17. 1. 2010 16:46

Samouku-jo, občas asi trochu zvedneš mandle, ale tvé poznámky jsou obvykle k věci a mně se líbí.Nic ve zlém, zaregistruj se a já vím, že Tvé recepty se mi určitě budou líbit.Podle poznámek je znát, že už ses hoooodně navařil.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: svej cu zou švej žu žu švej ču žou recept svej-cu-zou švej ču žu kuřecí švej ču žou švejčužou švej-ču žou recept švej-ču-zou recept svej zu zou kuřecí švej-ču-žou žužu šwei ču žou svejzuzu švej-žu žu švej-žu-žou šwei-ču-žou svej-žužu švej-ču-žu švej žu-žu

Suroviny: řízky kuřecí, vejce, pepř, paprika sušená sladká, sůl, cukr krystal, solamyl, cibule

TopRecepty.cz

Švej - žužu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r84w