Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Recepty na pivu a s pivem zahrnují kategorie od masa až po moučníky
Pixabay

Jsme národ pivařů, což se projevuje i oblíbeností jídel, do kterých přidáváme pivo. S pivem pečeme nejen maso a uzeniny, ale přidáváme ho i do pomazánek, do těst na rohlíky nebo chléb a dokonce i do moučníků. Pivo k vaření používáme nejčastěji tmavé, protože má výraznou karamelovou chuť a pěknou barvu, kterou předá pokrmu. K podlévání masa ho ředíme trochou vody nebo vývaru, aby jídlo nebylo hořké. Pivo také bývá součástí marinád na maso při grilování. Též některá těstíčka, v kterých suroviny smažíme, se bez piva neobejdou.

Nabízíme malý přehled nejoblíbenějších jídel s pivem:

Pivní pomazánky

Maso na pivu

Ryby a jiná masa na pivu

Uzeniny a mleté maso na pivu

Bezmasá jídla na pivu

Smažená a grilovaná masa na pivu

Pečivo a chléb s pivem

Pivní moučníky

Ve zdejším podrobném vyhledávači zjistíte, že receptů s pivem a na pivě máme na webu opravdu hodně. Přejeme dobrou chuť a na zdraví!

Tento tip je užitečný  (2x)

Pokud se vám tip líbí  klikněte na tlačítko

Komentáře

Nejsou zde žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům