Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 210 kJ / 2 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,92 g |
| Tuky | 130,03 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,30 g |
| Sacharidy | 96,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očistěná pokrájená játra, orestujeme, posypeme paprikou, přidáme paprikovou pastu, podlijeme a necháme dusit.
Krok 2: Když jsou játra téměř měkká, přidáme rajčata a pokrájené paprikové lusky, kolečka klobásky a doděláme doměkka.
Krok 3: Perkelt osolíme a můžeme posypat cibulkovou natí.
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY1R
Moje poznámka
Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY1R
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 39 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřových jater,
játra s klobásou,
pokrmy z veprovych jater,
perkelt s klobásou,
vepřové perkelt,
parkelt,
vepř.perkelt,
příprava veprovich vnitřnosti,
vepřový perkelt,
vepřová játra,
veprova jatra s klobasou,
kuřecí játra s paprikou,
vepřová perkelt,
vepřová játra s paprikou,
kuřecí játra s klobásou,
recepty z jater vepřových,
perkelt z kuřecích jater,
recepty s madarskou klobaskou,
vepřová játra recepty,
játra s klobásou recept
Suroviny:
játra vepřová,
slanina,
cibule,
pasta papriková,
rajče,
paprika čerstvá červená,
klobása papriková,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
mouka,
sádlo,
sůl,
nať cibulová
Komentáře (11)