Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 016 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,81 g |
Tuky | 133,15 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 61,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JP1g
Moje poznámka
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JP1g
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 17 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 24 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 36 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
štěpánská omáčka z vepřového masa,
mrkev s hráškem na smetaně,
hrasek s mrkvi na smetane,
vepřové na smetaně,
omáčky z vepřového masa,
bratislavská kýta na smetaně,
stepanska omacka,
vepřové s mrkví,
dušená mrkev s hráškem na smetaně,
smetanová omáčka s hráškem,
mrkev na smetaně,
omáčka s mrkví a hráškem,
omacka s hraskem,
vepřové s hráškem,
smetanová omáčka s hráškem a mrkví,
mrkva s hráškem,
štěpánská vepřová kýta,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska plec na smetane,
veprove na mrkvy
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
vývar,
zelenina kořenová,
cibule,
cukr krupice,
směs zeleninová mražená,
smetana ke šlehání,
ocet,
olej,
hořčice,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
sůl
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Stručně tmavé omáčky :
Roštěná - dušený plátek roštěnky se sosem a dále
zadní maso dušené se stejným základem,ale jinou vložkou :
Znojemnská - s kys.okurkou
Štěpánská hovězí - s přidáním vařeného vejce
Španělsý ptáček - plněný vejcem,okurkou,slaninou.
a Bratislavská plec nepatří mezi tmavé omáčky a patří mezi smetanové omáčky jako je Svíčková a také Křenová,Koprová.
To jen tak.