Pečené živáňské špízy se šťávičkou
Šťavnaté špízy z vepřové panenky připravené v troubě jsou ideální volbou pro rychlý oběd nebo večeři. Kombinace masa, klobásy, barevné zeleniny a slaniny zaručuje výbornou chuť i atraktivní vzhled. Výsledek potěší celou rodinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené živáňské špízy se šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Z4
Moje poznámka
Pečené živáňské špízy se šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Z4
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 4 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 7 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 5 minutami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 55 minutami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 1 hodinou
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 1 hodinou
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 1 hodinou
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 3 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 5 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 7 hodinami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 7 hodinami
Tématické fráze:
živáňská v troubě,
recept na živáňskou,
pečené špízy,
zivanska do pekace,
živanska na jehle,
živáňská na ohni,
živáňská jehla,
špízy pečené v troubě,
špízy v troubě,
pečený špíz,
živáňská omáčka,
recept na zivanskou peceni,
živáňská na grilu recept,
pečení špízů,
živáňská na grilu kluci v akci,
zivánska pečeně na grilu,
kluci v akci vepřové špízy,
vepřové špízy pečené,
recept na živáňskou v troubě,
živáňská na grilu
Suroviny:
panenka vepřová,
klobása,
cibule,
slanina,
rajče,
lusk paprikový,
pórek,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
koření na steaky,
olej olivový,
houby,
játra,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
párky,
maso uzené,
kečup sladký,
hořčice,
tatarská omáčka
Komentáře (13)
Dúfam, ze to nepouzívate na varenie. To je horsie nez olej do motora.
To je odpad zo súp uz z vytlaceného oleja zmiesaného s horúcou vodou aby este nieco mastné vytieklo.
V skutocnosti by to malo byt zakázané predávat.
Poznáte tzv. "výskok" (po slovensky) pri pálení slivovice alebo iného ovocného destilátu (mám na mysli legálne, v pálenici)?
Olej "di sansa" je presne to isté.