Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Moje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečený jehněčí krk,
marinovane jehneci,
pečené jehněčí koleno,
pomalu pečené skopové,
jehneci pecene,
pečene jehněci,
jehněčí na ohni,
pomalu pečený jehněčí hřbet,
skopové maso pomalu pečeně,
naložené jehněčí,
vyborne jehněči,
pomalu pecena jehneci kyta,
pomalu pecene skopove maso,
jehneci recepty,
marinada na skopovy zebra,
pečené skopové dle vanka,
pečené skopové maso marináda,
marinování jehneciho,
pečené naložené jehněčí,
jnehneci marinovane
Suroviny:
maso jehněčí,
koření hřebíček,
jalovec,
skořice mletá,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
kardamom,
med,
omáčka teriaky,
česnek,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (23)
Spagetko, dekuji za odkaz..
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
To se bude určitě líbit i Tejajce, ta psala, že má ještě tyhle kousky jehňátka v mražáku