Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 234,96 g | 
| Tuky | 43,84 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 480 mg | 
| Sodík | 484 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 15,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Moje poznámka
					
				
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí karé, 
						
						
							madarská čabajka recept, 
						
						
							vepřové karé, 
						
						
							vepřové karé vcelku, 
						
						
							jak upravit vepřové  karé, 
						
						
							gyulai kolbász jak vařit?, 
						
						
							čabajka originální recept, 
						
						
							vepřové karé v pomalém hrnci, 
						
						
							čabajská klobása domácí výroba, 
						
						
							gyulai kolbasz, 
						
						
							maďarské vepřové karé, 
						
						
							uzene veprove kare, 
						
						
							karé vepřové po maďarsko, 
						
						
							gyulai vepřová roláda, 
						
						
							pultovni prodej, 
						
						
							čabajka originál csabai, 
						
						
							klobása gyulai vařit, 
						
						
							vepřové kare wikipedie, 
						
						
							top recepty na vepřové karé, 
						
						
							čabajka gyuila
						
					
						Suroviny:
						
							pečeně vepřová, 
						
						
							čabajka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							olej slunečnicový, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							jíška máslová
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (15)
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka