Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 937 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 85,85 g |
Vláknina | 27,84 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 36,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Moje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Ala17 před 3 minutami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 minutami
Ohavečské brambory
Dycky před 37 minutami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 4 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 5 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 6 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso s dírou,
telecí ossobuco minutky recepty,
krůtí osobucco recept,
ossobuco recept,
osso buco recept,
fond de veau,
jak se připravuje baby špenát,
krůtí ossobuco recept,
recepty na ossobuco,
jak se rekne slovensky morek,
telecí osso buco jako minutka,
globus telecí ossobuco,
spenatom,
ossobuco minutka,
hovězí osso buco jako minutka,
osso buco recepty,
osso buco recept se špenátem,
baby spenát parmazán,
krůtí osso buco,
baby špenát s parmazanem
Suroviny:
maso telecí,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
víno bílé suché,
rajče ve vlastní šťávě,
máslo,
olej slunečnicový,
mouka hladká,
česnek,
parmazán,
bouquet garni,
sůl,
pepř,
špenát,
olej olivový extra virgin,
smetana sladká,
parmazán,
sůl,
pepř,
rajče sušené v oleji
Komentáře (10)
Nevím, jak se slovensky řekne "lýtko", ale OSSO BUCO se připravuje z lýtka zadní nohy dobytčete a nechápu, proč sem pletete toho krocana
*****
Typické je s gremoládou http://www.labuznik.cz/recept/milanske-osso-buco-o...
Nenechte se u řezníka zblbnout a klidně mu řekněte, ať vám vybere kosti s morkem (od pohledu to není vždy zřejmé - někdy se i plná kost tváří jako by měla morek)
Vyvařené duté kosti lze používat jako "kokotky". Dal bych sem recept na MORKOVOU ŽEMLOVKU, ale myslím, že byste ji nestrávili...
Koho to zajímá: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/