Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,39 g |
Tuky | 37,76 g |
Vláknina | 24,08 g |
Cholesterol | 979 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 134,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Moje poznámka
Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5G2
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečeně,
divočák s brusinkovou omáčkou,
láďa hruška karlovarský hrníčkový knedlík,
kančí pečeně se zelím recept,
maso z divočáka s brusinkovou omáčkou,
karlovarský knedlík od babičky,
jak dlouho se peče kančí kýta,
brusinková omáčka,
kančí kýta s brusinkovou omáčkou,
švestkovo brusinková omáčka,
recepty ládi hrušky kančí,
recept divočák s brusinkami,
pečený kančí hřbet se zelím,
jak dlouho se peče kanči maso,
kanec s knedlíkem,
kančí na šípkové omáčce karlovarsky knedlik,
kančí pečené recept,
divočina pečené maso z brusinkovou omáčkou,
kanci s karlovarskymi knedliky recepty,
kančí pečeně s brusinkami
Suroviny:
kýta kančí,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petrželka,
tymián,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
pečeně kladenská,
brusinky,
povidla švestková,
víno červené,
voda,
houska,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (7)
Mimo jiné tě vítám v Topácké rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo