Sterilovaný jablečný mošt
Jak uložit léto na zimu? To bohužel nejde. Ale dary našich zahrádek si schovat můžeme. Třeba jablka v podobě sladkého voňavého moštu. Sterilací sice přijdeme o podstatnou část vitamínů, ale chuť a vůně nám ve sklínce zůstane.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Moje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 13 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 44 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 3 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Tématické fráze:
jablecny most recept,
jak udělat jablečný mošt,
zavařování jablečného moštu,
jak se dělá jablečný mošt,
zavařování moštu,
recept na jablečný mošt,
zavařený mošt,
jak zavařit mošt,
jablečný mošt s křenem,
jablečný mošt zavařování,
jablečny mošt,
jak udelat mošt,
zavařený jablečný mošt,
jak zavařit jablečný mošt,
recept na mošt,
mošt jablečný,
mošt s křenem,
jak vyčistit jablečný mošt,
priprava jablecneho mostu,
sterilovany jablecny kompot
Suroviny:
mošt jablečný
Komentáře (5)