Suroviny
Porce: móóóóc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 162 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 59,60 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 708 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 210,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Moje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové nožičky a cholesterol,
"guláš ze sleziny",
zabijačkový guláš recept,
jde uvařit z vepřové hlavy guláš?,
zabijačkový guláš s mozkem recept,
guláš z vepřové hlavy,
vepřové ocásky ve slevě v řeznictví,
guláš ze sleziny,
guláš se slezinou,
zabijačkovej guláš,
zabijačkový guláš,
guláš z ovarového masa,
co se zbytkem ovaru,
uzeny rypacek,
recept na mozeček z prasete,
guláš do flašky,
mozeček na zahuštění guláše,
slezina v guláši,
prase domaci - zabijackove recepty,
guláš s vepřových vnitřností
Suroviny:
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
cibule,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
majoránka,
bobkový list,
chilli paprika sušená,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (20)
Když jsem hledal na netu něco podobného, všude se opakuje stále stejný recept, plecko - kýta - a ze zabijačky "takzvaní kuchaři" přidávají jen játra
To má být nějaká zabijačka ?????
Dnes jsem byl u řezníka, jen jsem vepřovou hlavu - kterou neměli - zaměnil za velké koleno, 3 vepřové nožičky a kilo vepřových ocásků ....
Jinak vše, jak má být - jazyky, slezinka, ledvinky, játýrka. / plíčka ne, ty dělám raději na smetaně
Uvařená a nakrájená vepřová kůžička je v guláši naprosto delikátní
Jinak cibulka samozřejmě na sádle, řezník má levný uzený špek, takže na uzeném sádílku, a po jíšce, na zahuštění přidávám ještě vepřový mozeček - ten jsem si dneska koupil taky ....
To už je potom tak "nezdravé" // vepřový mozek - samý cholesterol !!!!! // - že je to naprosto báječná bašta
Za Tvůj naprosto jedinečný a osobitý recept - 15 X
AŤ ŽIJE ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ
ovsem popisek ryze tradicni
Mám tady zrovna návštevu,tak brouzdáme po receptech společně a u Tvého postupu se slušně řežeme
a jsem se dočkala!!!
Líbí se mi, že zahušťuješ chlebem, já to mám radši než s moukou