Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,20 g |
| Tuky | 30,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 3,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Moje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 59 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
ryba v majonéze,
losos peceny v troube s pikantni majonezou,
pečená ryba se zeleninou,
nejlepší pečená ryba,
ryba pečená v majonéze,
candat s Majolkou®,
filet v majonéze,
zampiony v majoneze,
smazeny candat se zeleninou recept,
pečená majonéza,
candát,
recepty z candáta,
recept na candáta,
majonéza v troubě,
rybicky v majoneze,
ryby v majonéze,
pečená ryba v troubě na másle,
zeleninová majonéza,
recept na filet z candáta
Suroviny:
candát,
majonéza,
koření na ryby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
pórek,
cuketa,
lilek,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)