Boršč s mletým masem
Rychlejší verze klasického boršče, která si zachovává plnou chuť i sytost. Mleté maso zkracuje čas přípravy, ale díky zelí, kořenové zelenině, rajčatům a červené řepě zůstává polévka bohatá, výrazná a barevně lákavá.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Moje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 21 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 10 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 10 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 11 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 11 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 15 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 15 hodinami
Tématické fráze:
boršč z mletého masa,
receptury teplých pokrmů online,
boršč,
receptury teplých pokrmů ke stažení,
recepty teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů on line,
receptury teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma,
boršč z mletého,
recepty ke stažení zdarma,
červená řepa sterilovaná,
boršt z mletého masa,
pokrmy z mletého masa,
kuchařky ke stažení,
rozdeleni polevek,
receptury teplé kuchyně,
receptury teplých pokrmů polévky,
pokrmy z cervene repy,
boršč recept z mletého masa,
boršč recept
Suroviny:
maso mleté,
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
slanina uzená,
rajče,
cibule,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
šťáva citronová,
cukr,
sůl
Komentáře (16)