Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 073 kJ / 2 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,64 g |
| Tuky | 114,55 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 126,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Moje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 16 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
kančí na švestkách,
kančí ragú se švestkami,
divočák na švestkové omáčce,
kančí ragů recept,
kanci na svestkove omacce,
kančí roláda recept,
roláda z divočáka se švestkami,
kančí maso se svestkami,
kanec na švestkami,
kančí maso recepty panenka,
kanci vyvar,
kančí roláda pomalý hrnec,
kančí roláda,
divočák se švestkami,
divočina se švestkami,
šípková omáčka se sušenými švestkami,
roládky se sušenou švestkou,
ragu se švestkami,
kanci orech recept,
kanci zebra na svestkach
Suroviny:
maso kančí,
švestky sušené,
slanina,
víno červené,
zavařenina šípková,
ocet jablečný,
brusinky,
mrkev,
celer,
petržel,
koření divočina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka,
vývar,
máslo,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (19)
v mrazáku máš ještě něco z kaňoura, furt jsem hladala, jak bych to... a tady paráda taková, parádní
foto nááádherné