Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 073 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,64 g |
Tuky | 114,55 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 126,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Moje poznámka
Kančí roládky se sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQvY
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kančí na švestkách,
kančí ragú se švestkami,
divočák na švestkové omáčce,
kančí ragů recept,
kanci na svestkove omacce,
kančí roláda recept,
roláda z divočáka se švestkami,
kančí maso se svestkami,
kanec na švestkami,
kančí maso recepty panenka,
kanci vyvar,
kančí roláda pomalý hrnec,
kančí roláda,
divočák se švestkami,
divočina se švestkami,
šípková omáčka se sušenými švestkami,
roládky se sušenou švestkou,
ragu se švestkami,
kanci orech recept,
kanci zebra na svestkach
Suroviny:
maso kančí,
švestky sušené,
slanina,
víno červené,
zavařenina šípková,
ocet jablečný,
brusinky,
mrkev,
celer,
petržel,
koření divočina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka,
vývar,
máslo,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (19)
v mrazáku máš ještě něco z kaňoura, furt jsem hladala, jak bych to... a tady paráda taková, parádní
foto nááádherné