Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 377 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,43 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 27,38 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,29 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Moje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 16 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
houbovek knedlíky,
žemlový knedlík s cibulí,
žemlové knedlíky,
divoká houbová omáčka,
houbovka,
houbovka recept,
receptář divoké kuře,
receptář žemlové knedlíky,
receptář žemlové knedlíky ke kuřeti,
0,8dcl,
houbová omáčka se žemlovými knedlíky,
houbová omáčka se žemlovým knedlíkem,
houbová omáčka a žemlové knedlíky,
knedlíky ze žemlí a hub,
houbovka z bedel,
co jsou divoké houby
Suroviny:
houby,
cibule,
slanina,
česnek,
vývar,
víno bílé suché,
jalovec,
koření nové koření,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
žemle,
mléko,
vejce,
cibule,
cibule sušená smažená,
libeček,
petrželka,
máslo,
sůl
Komentáře (42)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jinak jsem uvedla to jméno někde zde, u mého receptu také, ale je to jeden z nejznámějších z našich největších odborníků na houby - Pan Ing. Baier