Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Hovězí srdce je neprávem opomíjený kousek masa – jemné, šťavnaté a s plnou chutí. Uvařené doměkka v papiňáku s restovanou cibulkou a podávané s lehce nasládlým kedlubnovým zelím vytváří pokrm, který spojuje tradici s jednoduchostí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 128,09 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,88 g |
Sacharidy | 66,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Moje poznámka
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 5 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 6 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 minutami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 48 minutami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 5 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 5 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit hovězí srdce,
jak dlouho vařit vepřove srdce v papináku,
jak dlouho se vari hovezi srdce,
hovezi srdicko,
hovězí srdce recept,
jak vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaří srdce,
jak dlouho varit srdce v papinaku,
vařené hovězí srdce,
hovězí srdce doba vaření,
doba vaření srdce,
hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
hovězí srdce recepty,
co se vari z hoveziho srdce,
doplněné dušenými houbami,
vařit hovězí srdce,
jak dlouho se vaři v papinaku srdce,
hovězí na cibulkách,
vepřové srdce doba varu
Suroviny:
srdce hovězí,
zelenina kořenová,
libeček,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
voda,
srdce hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón,
voda,
kedlubna,
slanina,
jablko,
ocet,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)