Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé odpoledne, ale ta dokonalá chuť a vůně za to určitě stojí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 358,66 g | 
| Tuky | 234,07 g | 
| Vláknina | 20,55 g | 
| Cholesterol | 880 mg | 
| Sodík | 4,81 g | 
| Sůl | 11,60 g | 
| Sacharidy | 51,72 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
					
				
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 32 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 38 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovezi po burgundsku, 
						
						
							hovězí po burgundsku originální recept, 
						
						
							hovezi po burgundsku recept, 
						
						
							hovězí maso po burgundsku, 
						
						
							burgundská hovězí pečeně, 
						
						
							hovězí po burgundsku pohlreich, 
						
						
							maso po burgundsku, 
						
						
							burgundská pečeně, 
						
						
							hovězí po burgunsku, 
						
						
							recept hovezi po burgundsku, 
						
						
							burgundská hovězí pečeně recept, 
						
						
							hovezi pecene po burgundsku, 
						
						
							hovězí po burgunsku recept, 
						
						
							hovezí maso po burgunsku, 
						
						
							hovězí po burgundsku recepty, 
						
						
							recepty hovezi po burgundsku, 
						
						
							vepřové maso po burgundsku, 
						
						
							vepřové po burgundsku, 
						
						
							burgundské hovězí, 
						
						
							maso po burgunsku
						
					
						Suroviny:
						
							špička hovězí, 
						
						
							slanina, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (59)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea:
Navařil fakt těch osm porcí, tak to budeme jíst jak dlouho...