Suroviny
Porce: 1 menší štrůdl
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 107 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 22,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový závin s uzeným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VN0
Moje poznámka
Brokolicový závin s uzeným tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VN0
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 16 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 19 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 5 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 13 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 13 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 13 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový štrudl,
závin s brokolicí,
zavin se spenatem a tofu,
závin se zelím a tofu,
recepty s uzeným tofu,
listový závin s tofu,
listový závin se zelím a klobásou,
tofu s brokolicí,
mačingová zavin,
mačingová recepty s tofu,
recept listové těsto, špenát, toffu,
brokolice s uzeným tofu,
závin s tofu a špenátem,
špenátový závin s tofu,
brokolicový kolác s tofu,
špenat s brokolicej,
mačingová tofu,
recept na uzene toffu,
z tofu strudl,
spenat s brokolici
Suroviny:
těsto listové,
brokolice,
žampióny,
cibule,
česnek,
tofu uzené,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)