Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,53 g |
Tuky | 7,46 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 90,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osmahneme cibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme.
Krok 2: Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou, než se voda vydusí.
Krok 3: Potom poprášíme moukou, krátce opečeme, zalijeme vínem, přidáme protlak a dusíme doměkka.
Krok 4: Dochutíme (solí, pepřem, česnekem), přilijeme rum a ještě krátce povaříme.
Krok 5: Stáhneme z plotny a ještě necháme 10 minut dojít pod pokličkou. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem (my si dali jenom chlebík).
Zveřejněno 28. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumový zvěřinový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9RX
Moje poznámka
Rumový zvěřinový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9RX
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zvěřinové recepty,
výborný zvěřinový guláš,
zvěřinový guláš na víně,
zvěřinový vývar,
recepty ze zvěřiny,
zvěřinový guláš na červeném víně,
zverinova gulasova recept,
srnčí guláš na červeném víně,rum,
mail ooo-dobrota.ru loc:cz,
zvěřina guláš marmeláda,
top recepty zvěřina,
guláš s rumem,
zverinovy guláš rum a vino,
perfektní guláš,
recept na zverinu,
zvernový guláš,
gulas jako zverinovy,
zverinovygulas,
babicovy dobroty jelení guláš recepty,
rum do gulase
Suroviny:
plec srnčí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
marmeláda rybízová,
sůl,
kmín drcený,
pepř,
česnek,
vývar,
mouka hladká,
víno červené,
protlak,
cukr,
rum
Komentáře (6)
Hezký recept