Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 549 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,08 g |
Tuky | 139,74 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 105,47 g |
Postup přípravy
Poté maso opět vyndáme, vybereme celé kousky koření a omáčku propasírujeme. Hustotu doladíme přidáním vody a dochutíme cukrem, octem, případně solí. Krok 5: Brambory a celer uvaříme doměkka, vodu slijeme a vše rozšťoucháme. Přidáme máslo, horké mléko (po částech) a ušleháme elektrickým šlehačem. Na závěr dochutíme solí.
Maso podáváme s kaší a přelijeme omáčkou. Při podávání sypeme nakrájenou čerstvou plocholistou petrželkou.
Zveřejněno 6. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Moje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 9 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 33 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pepři,
hovězímaso,
stavy hoveziho z kasou,
recepty na hovězímaso se štávou,
hovezi maso se stavou,
hovězí na divokou,
jak z vypeku vyrobit stavu na maso,
brambor kaši s přidanim celeru,
hovezi maso se. stavou,
hovězí maso se stavou recepty,
hovézí na štava,
štáva na kaši,
hovězí ragů na slanině a pepři,
hovezí platek s kasi,
hovezi na celeru,
hovězímaso na plátky,
trhane maso s kasi,
hovezi stava,
hovězí maso s řapíkatým celerem z nej receptů,
hovězí maso bramborovocelerová kaše
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
cibule,
slanina farmářská,
ghee,
brusinky zavařené,
halali,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
jalovec,
bobkový list,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
sůl,
brambory,
celer,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (27)