Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 115,36 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omYj
Moje poznámka
Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omYj
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
krátké recepty,
kratky recept,
krátky recepty,
rychlý recept na omáčku sos,
sos k pečenému kolenu.,
rychli sos recept,
sos pod,
omáčka ze sosu,
žampionovy sos,
kratke napoje recept,
sos ke kolenu,
rychla omačka ke kolenu,
studena kolena proc,
recept na krátký nápoj,
rychlý recept na sos pod maso,
sos omacka,
jak udelat ze sosu omacku,
sos omáčky
Suroviny:
meduňka,
bazalka čerstvá,
máta,
estragon,
pasta sardelová,
kapary,
olivy s paprickou,
víno bílé suché,
tymián,
hořčice pikantní,
ocet,
olej,
vejce,
rajče,
sůl,
pepř
Komentáře (4)