Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,33 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Moje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Nejnovější recepty
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 1 hodinou
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 3 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 6 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 18 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno 23. 6. 2025 12:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 48 minutami
Halušky s brynzou
Lupcina před 1 hodinou
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 2 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 4 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 5 hodinami
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 7 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 16 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 18 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 18 hodinami
Tématické fráze:
kapustové závitky,
recept na kapustové závitky,
kelove zavitky,
kelove zeli,
kelove zeli,
priprava kelu,
kapustové závitky recept,
kapusta závitky,
vepřové závitky v kapustovém listu,
kapustová musaka,
dusene kelové zelí,
kapusta závitky recept,
hlúbik kelu,
kapustový závitek,
kapustove.zavitky.,
hlavka kelu,
marocký zavitek,
mleté maso v kelu recepty,
kapustove ptacci,
kapustove ptacky
Suroviny:
kapusta,
hovězí zadní,
maso vepřové,
rýže dlouhozrnná,
vejce,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl mořská,
harissa,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
saturejka,
tymián,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření oregáno,
nať petrželová,
ořech muškátový,
Komentáře (18)
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.