Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,96 g |
Tuky | 43,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 15,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Moje poznámka
Vepřové karé s čabajkovým středem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vmA
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 1 hodinou
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 1 hodinou
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 2 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 3 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 4 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 6 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 7 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí karé,
madarská čabajka recept,
vepřové karé,
vepřové karé vcelku,
jak upravit vepřové karé,
gyulai kolbász jak vařit?,
čabajka originální recept,
vepřové karé v pomalém hrnci,
čabajská klobása domácí výroba,
gyulai kolbasz,
maďarské vepřové karé,
uzene veprove kare,
karé vepřové po maďarsko,
gyulai vepřová roláda,
pultovni prodej,
čabajka originál csabai,
klobása gyulai vařit,
vepřové kare wikipedie,
top recepty na vepřové karé,
čabajka gyuila
Suroviny:
pečeně vepřová,
čabajka,
cibule,
slanina uzená,
vývar masový,
pepř černý,
olej slunečnicový,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
jíška máslová
Komentáře (15)
Samozrejme, vôbec mi nemusíš veriť. Je možné, že si len tak z nudy vymýšľam. Vlastne neviem, prečo som niekomu chcela rozšíriť vedomosti.
Čabajská klobása nebo čabajka (maďarsky Csabai kolbász) je uzenina typická pro maďarskou kuchyni. Vyznačuje se sytě červenou barvou a specifickou ostrou chutí. Začali ji vyrábět v 18. století slovenští přistěhovalci ve městě Békéscsaba a okolí (zvláště vynikl po roce 1858 výrobek jatek ve městě Gyula, takže se někdy používá pro čabajku také označení Gyulai).
zdroj: Wikipedie
... a prosím už nechci stále ... tak proč, když
Aj gyulai aj csabai kolbász sú originály a dve odlišné veci. Neviem, čo použil Colombo, ktorú z tých dvoch, podľa názvu csabai ale tebe pritakal na gyulai.
Tu čabajku já nejím,nechutná mi,ale gyulayka