Suroviny
Porce: 2-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 41,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Moje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová bulharka
Kajkajak před 6 minutami
Bramboračka
ZdeKy před 1 hodinou
Segedínský guláš
Tomasfaix před 1 hodinou
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 2 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 3 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 4 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 4 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bulgur se žampiony,
žampiony recepty,
bulgur s žampiony,
pohankový bulgur,
žampionové rizoto,
recept na zampiony,
bulgur recepty jako příloha,
rizoto,
něco ze žampionů,
bulgur žampiony sušená rajčata,
jak konzumovat zampiony,
co je to bulgur,
pohankový bulgur recept,
žampiony recept,
bulgureto,
žampiony s bulgurem,
co je bulgureto,
bulgur zampiony,
smetanove bulguroto,
žampiony jako hlavní jídlo
Suroviny:
žampióny,
bulgur,
rajče sušené v oleji,
cibule,
pepř,
sůl,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (22)
Aby to bylo rozklikávací
www.canadianliving.com/recipe-directory/main_ingredient/bulgur.php