Suroviny
Porce: 2-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 41,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Moje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 31 minutami
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulgur se žampiony,
žampiony recepty,
bulgur s žampiony,
pohankový bulgur,
žampionové rizoto,
recept na zampiony,
bulgur recepty jako příloha,
rizoto,
něco ze žampionů,
bulgur žampiony sušená rajčata,
jak konzumovat zampiony,
co je to bulgur,
pohankový bulgur recept,
žampiony recept,
bulgureto,
žampiony s bulgurem,
co je bulgureto,
bulgur zampiony,
smetanove bulguroto,
žampiony jako hlavní jídlo
Suroviny:
žampióny,
bulgur,
rajče sušené v oleji,
cibule,
pepř,
sůl,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (22)
Aby to bylo rozklikávací
www.canadianliving.com/recipe-directory/main_ingredient/bulgur.php