Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 41,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Moje poznámka
"Bulguroto" se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEPr
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 8 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 3 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 5 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 hodinami
Tématické fráze:
bulgur se žampiony,
žampiony recepty,
bulgur s žampiony,
pohankový bulgur,
žampionové rizoto,
recept na zampiony,
bulgur recepty jako příloha,
rizoto,
něco ze žampionů,
bulgur žampiony sušená rajčata,
jak konzumovat zampiony,
co je to bulgur,
pohankový bulgur recept,
žampiony recept,
bulgureto,
žampiony s bulgurem,
co je bulgureto,
bulgur zampiony,
smetanove bulguroto,
žampiony jako hlavní jídlo
Suroviny:
žampióny,
bulgur,
rajče sušené v oleji,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
olej
Komentáře (22)
Aby to bylo rozklikávací
www.canadianliving.com/recipe-directory/main_ingredient/bulgur.php