Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 315 kJ / 1 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,05 g |
Tuky | 62,20 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 173 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 292,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fan tans
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r22E
Moje poznámka
Fan tans
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r22E
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 6 minutami
Květáková polévka
Pavluska75 před 13 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 14 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 57 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 11 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tématické fráze:
fan tans,
choroš recept,
choroš sýrový,
recepty z choroše,
tvarové těsto,
tans,
choros recepty,
tvarové těsto na pizzu,
tvarové knedlík,
tvarové koblížky,
recepty na choroše,
recept na choroše,
recept na tvarové muffiny,
postup ři výrobě kynutého těsta v domácí pekárně,
míchaná vajíčka v parním hrnci,
růže z kynutého těsta,
tvarové placky se zelím,
sedmidenni chleba od babicky,
chorýš recepty,
tvarové těsto na knedlíky
Suroviny:
podmáslí,
sůl,
soda jedlá,
máslo,
mouka hladká,
cukr,
droždí sušené,
máslo,
cukr krystal,
ořechy sekané
Komentáře (19)
1.Obalený celý květák
2. Houba choroš
3. nevím co
Správná odpověď - samo ,že trojka
Tak si to ukládám,pro strýčka příhodu
Prosím, do foriem vkladáš po jednom? Akosi mi nie je jasné - rezem dolu a zoštípnutie...ď.
Do posypky bych možná přidala trochu mleté skořice pro provonění.
Posílám bodík