Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený Gotthaj

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 2. 2010 17:33

Suroviny

Porce: 6 - 8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 521 kJ / 2 515 kcal
Bílkoviny117,49 g
Tuky170,75 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 9,35 g
Sůl22,33 g
Sacharidy97,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Úžasně to voní!!!

http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

10. 2. 2010 09:09

Ivulinko, cikánská omáčka je třeba tady http://www.hame.cz/katalog/otma/detail/?productId=...

cardanka

9. 2. 2010 22:37

receptík se mi zamlouvá, ani u nás feferonky nefrčí, ale i bez nich nám to postačí;-)4.bodík posílám:yes:

ivuli:-K cikánská omáčka jakou já znám je ochucená - dovolím si ji přirovnat svou konzistencí ke kečupu...s kousky zeleniny jako je rajče, cibule, paprika...

ivulinka ivulinka

9. 2. 2010 20:49

Moc hezká inspirace na rychlé, jednoduché a chutné jídlo, ukládám a vyzkouším:yes:
Akorát nevím co je cikánská omáčka a nefandíme feferonkám, ale s tím si už nějak poradím:-)

Patricie

9. 2. 2010 20:39

Hezké fotky.:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2010 20:34

clupmi ale já tě chválím!!:-p, vypadá to opravdu dobře!:-* Možná bych sehnala i nějaký kabanos podobný uhlířskému, s názvy je někdy potíž. Gothaj taky. V marketech stojí za prd, ale máme tady takový malý obchůdek a tam ho mají vynikající, určitě z jiného zdroje. Ty uzeniny už nejsou, co bývaly, co naděláme.;-):yes::yes::yes::yes:

clupmi clupmi

9. 2. 2010 20:03

Fakt je, že když vás nikdo nepochválí, musíte se pochválit sami. Ale také se říká, že samochvála smrdí. Jenže já si nemůžu pomoct. Byl jsem první, kdo to ochutnal a fakt jsem dlouho nic tak dobrého nejedl. Přesto, jak říká Ivina máme v chuťové paměti zafixovanou trochu jinou chuť původních surovin.

Ivina Ivina

9. 2. 2010 19:49

Určitě by to mohlo být dobré,ale v době kdy se ještě Gothaj a kabanos dal jíst.

BILKOVAI BILKOVAI

9. 2. 2010 18:12

To vypadá tak móc jedle:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený gothaj zapečený kabanos kabanos na pivu kabanos na pivě cikanska omacka kabanos s cibulí kabanos s kečupem gothaj zapeceny zapečený gothaj v bramboráku zapečený kabanos recepty kabanos na černém pivu zapečený gothaj s nivou a cibulí recepty kabanos, cibule kečup kabanos recepty co se zbytky kabanusu čabajská klobása recepty s gothaj v bramboraku gothaj v bramboráku gothaj zapečený v bramboráku godhaj zapeceny v bramboraku

Suroviny: salám gothaj, kabanos, klobása čabajská, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, feferonka, omáčka cikánská, pivo světlé, kečup sladký, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečený Gotthaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWjY