Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 170,75 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 9,35 g |
Sůl | 22,33 g |
Sacharidy | 97,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Moje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 3 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 40 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 13 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 13 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 13 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 14 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 15 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 16 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečený gothaj,
zapečený kabanos,
kabanos na pivu,
kabanos na pivě,
cikanska omacka,
kabanos s cibulí,
kabanos s kečupem,
gothaj zapeceny,
zapečený gothaj v bramboráku,
zapečený kabanos recepty,
kabanos na černém pivu,
zapečený gothaj s nivou a cibulí,
recepty kabanos, cibule kečup,
kabanos recepty,
co se zbytky kabanusu,
čabajská klobása,
recepty s gothaj v bramboraku,
gothaj v bramboráku,
gothaj zapečený v bramboráku,
godhaj zapeceny v bramboraku
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo světlé,
kečup sladký,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
ivuli
Akorát nevím co je cikánská omáčka a nefandíme feferonkám, ale s tím si už nějak poradím