Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 383 kJ / 1 048 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,76 g |
| Tuky | 103,92 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plněné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywoP
Moje poznámka
Kuřecí plněné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywoP
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
plneny kureci rizek,
plnene rizky,
recepty plněné kuřecí řízky,
kuřecí plněné řízky,
plněný řízek,
kuřeci plněný řízek,
recept na plněné kuřecí řízky,
kuřecí řízek plněný,
plněný kuřecí řízek recepty,
plněný kuřecí řízek recept,
kuřeci řizky plnene,
recepty plněný kuřecí řízek,
recept plněné kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
kuřecí plněné,
plněné kuřecí,
řízek plněný žampiony,
kuřecí řízky jinak,
plněné kuřecí kapsy
Suroviny:
řízky kuřecí,
hořčice plnotučná,
sůl,
olej,
slanina anglická,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (3)