Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,54 g |
Tuky | 60,83 g |
Vláknina | 36,97 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 65,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová jablečno-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZlv
Moje poznámka
Krémová jablečno-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZlv
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 9 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 13 hodinami
Tématické fráze:
celerova polevka s jablky,
celerova polevka s jablkem,
celerova kremova polevka,
celerovojablečná polévka,
celerová polévka krémová,
celerová polévka,
celerovojablecna pomazanka,
krémová celerová polévka,
krémová celerová polévka s jablky,
celerovo-jablečná polévka,
celerová polévka krémová recept,
celerovo jablkový krém,
polevka celerova s jablky,
rez celerová,
celerová buchta,
polévka celerová s s jablky,
celerová polívka,
celerový krém recept,
celerova polevka jablko,
jablková polévka
Suroviny:
celer,
jablko,
cibule,
máslo,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
mléko,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)