Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 136 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 11,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 37,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-zelný salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36pp
Moje poznámka
Mrkvovo-zelný salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36pp
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 4 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 1 hodinou
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 3 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 18 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 19 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 20 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 22 hodinami
Tématické fráze:
zelový salát s mrkví,
zelnomrkvový salát,
zelnomrkvovy salát recept,
zelno-mrkvový salát recept,
zelný salát s mrkví a křenem,
křimický zelný salát,
recept na zelno-mrkvový salát,
mrkvový salátek,
zelno-mrkvový salát,
zelno-celerový salát recept,
mrkvo zelný salát,
zelový salát,
zelový salát ze syrového zelí,
mrkvovo celerový salát,
mrkvový salát,
zelný salat s mrkví,
zelovo mrkvovy salat,
bodlakovy olej,
zelnomrkvový salátu,
mrkvozelny salát
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
mrkev,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (7)