Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 136 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 11,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 37,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-zelný salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36pp
Moje poznámka
Mrkvovo-zelný salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/36pp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 55 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 7 hodinami
Krenex
dragomirac před 9 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 9 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 10 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
zelový salát s mrkví,
zelnomrkvový salát,
zelnomrkvovy salát recept,
zelno-mrkvový salát recept,
zelný salát s mrkví a křenem,
křimický zelný salát,
recept na zelno-mrkvový salát,
mrkvový salátek,
zelno-mrkvový salát,
zelno-celerový salát recept,
mrkvo zelný salát,
zelový salát,
zelový salát ze syrového zelí,
mrkvovo celerový salát,
mrkvový salát,
zelný salat s mrkví,
zelovo mrkvovy salat,
bodlakovy olej,
zelnomrkvový salátu,
mrkvozelny salát
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
mrkev,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (7)