Postup přípravy
Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, lehce posypeme pepřem, gril.kořením nebo jakým máme rádi.
Krok 2: Potřeme křenem, hořčicí.
Krok 3: Na jednu polovinu plátku dáme angl. slaninu, na ni na půl kolečka nakrájenou cibulí a nakrájenou papriku, můžeme i jinou zeleninu přidat, co máme doma a co nám chutná.
Krok 4: Nahoru tvrdý sýr.
Krok 5: Plátek přehneme v polovině, překryjeme plňku.
Krok 6: Roztáhneme nec, položíme na něj naplněné maso a zabalíme.
Krok 7: Dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Chvíli přikryté, pak odkryjeme a do červena.
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Moje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recept,
anatomie prasete,
krkovice recepty,
anatomie vepře,
prase domácí anatomie,
krkovička recepty,
krkovice v necu,
krkovicka recept,
recepty z krkovice,
krkovička v bránici,
maso v necu,
řeznictví u krkovičky,
vepř anatomie,
vepřová nec,
pečená krkovička v necu,
sekana v necu,
vepřové v necu,
vepřová krkovice v necu,
prase anatomie,
nec pobřišnice
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
hořčice,
křen,
slanina anglická,
sýr plátkový,
paprika čerstvá červená,
nec
Komentáře (38)
www.ordinace.cz/clanek/lidske-bricho/
Ale ráda se poučím. Nicméně - řezník slyší na "bránici". S omentem by mě asi vyhodil.
PS: Já URL zkoušela, viditelně bez úspěchu.
Bránice je z části svalová, jinak by se nedala trénovat např. zpěváci, jogíni ....
U jakého mistra to studuješ ?
A som už odrostlejšia slečna.
Aj prasa je savec, preto má takúto bránicu - sval.
A tá sieťka je tuková blana bránice. Môžete mi veriť a nemusíte...viem, že ľudia si to zamieňajú...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A1nice
Podbřišnice
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pob%C5%99i%C5%A1nice
Připadám si jak v "Pelíškách" - kde se řešil nok
Vypadá to moc báječně, dávám bodík
Jinak máš ode mne zaručenýho 5.boda
Ano, nec je vlastně bránice ... dá se koupit ve větších řeznictvích, balí se do ní většinou sekaná a podobně