Postup přípravy
Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, lehce posypeme pepřem, gril.kořením nebo jakým máme rádi.
Krok 2: Potřeme křenem, hořčicí.
Krok 3: Na jednu polovinu plátku dáme angl. slaninu, na ni na půl kolečka nakrájenou cibulí a nakrájenou papriku, můžeme i jinou zeleninu přidat, co máme doma a co nám chutná.
Krok 4: Nahoru tvrdý sýr.
Krok 5: Plátek přehneme v polovině, překryjeme plňku.
Krok 6: Roztáhneme nec, položíme na něj naplněné maso a zabalíme.
Krok 7: Dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Chvíli přikryté, pak odkryjeme a do červena.
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Moje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 3 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 8 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 10 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recept,
anatomie prasete,
krkovice recepty,
anatomie vepře,
prase domácí anatomie,
krkovička recepty,
krkovice v necu,
krkovicka recept,
recepty z krkovice,
krkovička v bránici,
maso v necu,
řeznictví u krkovičky,
vepř anatomie,
vepřová nec,
pečená krkovička v necu,
sekana v necu,
vepřové v necu,
vepřová krkovice v necu,
prase anatomie,
nec pobřišnice
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
hořčice,
křen,
slanina anglická,
sýr plátkový,
paprika čerstvá červená,
nec
Komentáře (38)
www.ordinace.cz/clanek/lidske-bricho/
Ale ráda se poučím. Nicméně - řezník slyší na "bránici". S omentem by mě asi vyhodil.
PS: Já URL zkoušela, viditelně bez úspěchu.
Bránice je z části svalová, jinak by se nedala trénovat např. zpěváci, jogíni ....
U jakého mistra to studuješ ?
A som už odrostlejšia slečna.
Aj prasa je savec, preto má takúto bránicu - sval.
A tá sieťka je tuková blana bránice. Môžete mi veriť a nemusíte...viem, že ľudia si to zamieňajú...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A1nice
Podbřišnice
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pob%C5%99i%C5%A1nice
Připadám si jak v "Pelíškách" - kde se řešil nok
Vypadá to moc báječně, dávám bodík
Jinak máš ode mne zaručenýho 5.boda
Ano, nec je vlastně bránice ... dá se koupit ve větších řeznictvích, balí se do ní většinou sekaná a podobně