Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,68 g |
Tuky | 127,31 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 370,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Moje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 13 minutami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 17 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 41 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 2 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 4 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Tématické fráze:
mufinny recept,
perníková b,
mufinny,
perníkové těsto,
perníkové muffiny,
perník rybíz,
perníkové formy,
vynikající perníkové muffiny,
výroba perníkové buchty,
perníková mlaskanda,
báječný perník,
perníková malaskajda,
třešnový perník,
vláčný velikonoční beránek do dvojité formy,
perníková forma,
muffiny z pernikového těsta,
pernickoveformy,
muffiny pernik,
vynikající perníková buchta,
perníková forma na adventní věnec
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
vejce,
olej,
prášek do perníku,
kakao,
marmeláda
Komentáře (13)
Jarko, vypadá to lákavě...ukládám a vyzkouším..