Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 524 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,96 g |
Tuky | 0,79 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Moje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na bazalce,
krůtí prsa na bazalce,
kruti s bazalkou,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí maso bazalka,
recepty s bazalkou,
omacka na bazalce,
přírodní krůtí plátky,
kruti přirodni platky,
krůtí maso a bazalka,
krůtí plátky na bazalce,
dušená krůtí prsa na bazalce,
bazalka recepty,
krůtí prsa s bazalkou,
bazalka na kruti maso,
krůtí recepty bazalka,
krůtí prsa bazalka,
krůtí bazalka,
vepřový plátek dušený na bazalce,
přírodní vepřový plátek na bazalce
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
pórek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
brambory
Komentáře (5)